Lid van Mundikat en Brits Korthaar Club
Onze katten


Athena

Athena Nefertari My Buddy werd op 6 oktober 2002 geboren bij fokker Jolanda Lodewijks-Meurs te St. Anna Parochie. Athena is zwart-zilver gevlekt en heeft groene ogen. Zij is vernoemd naar de Griekse godin Athena en naar Nefertari, vrouw van de Egyptische farao Ramses II.Hercules

Hercules Thoetmosis werd op 11 september 2002 als Carnot's Arthur geboren bij fokker Gonny Rovers te Nijmegen. Hij is een ronde blauwe kater met oranje ogen die gek is op aandacht en op zijn godin Athena Nefertari. Hij is vernoemd naar de held Hercules en de Egyptische farao Thoetmosis. Hercules gaat af en toe naar een show en heeft daarmee de titel International Premior behaald.


Selene

Selene Erechtheion is de eerstgeborene uit Erechtheions eerste nestje.Zij is geboren op 3 juni 2004 en is een brown tabby met gele ogen. Zij is vernoemd naar de Griekse maangodin Selene, zuster van zonnegod Helios.
Helios

Helios Erechtheion is een kater uit Erechtheions eerste nestje.Hij is geboren op 3 juni 2004 en is golden gemarmerd. Om zijn gouden vacht is hij vernoemd naar de Griekse zonnegod Helios, broer van maangodin Selene.


Clytaemnestra

Clytaemnestra Erechtheion is het oudste kitten uit het tweede nestje van Athena. Zij is geboren op 7 maart 2006 en is een zwart zilver gevlekte dame met groene ogen. Ze is vernoemd naar Clytaemnestra, de echtgenote van de mythologische koning Agamemnon van Mycene. Clytaemnestra gaat af en toe naar een show en heeft daarmee de titel Champion behaald.
2004 W.M. Boode & M. Haaksman.